New Weblog | Nieuws | Archief| Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork


Bekijk nu de nieuwe GameCore Weblog op www.GameCore.nl!
Nieuws | PlayStation Portable krijgt kritiek | Gepost door: Teun GC

PlayStation Portable krijgt kritiek

Zowel Chris Morris van CNN als David Gardner van EA hebben stevig kritiek geuit op de PlayStation Portable en haar moederbedrijf Sony.

De negative stemming rondom de PlayStation 3 blijft en nu moet ook Sony's handheld, de PlayStation Portable, eraan geloven. LocoRoco scoorde niet zo goed als Sony had gehoopt en was Sony zogenaamd racistisch bezig. Nu komen er nieuwe kritieken.

Chris Morris van de financiŽle tak van CNN meldt dat analisten verwachten dat de PSP weer een prijsdaling moet ondergaan om bij te blijven met de Nintendo DS. Volgens Morris zijn er vergelijkbare hoeveelheden DS'en en PSP's verkocht, maar zit de Nintendo DS in een opwaartse beweging (met dank aan Nintendogs, New Super Mario Brothers en Brain Training) en zit de PSP in een neerwaartse spiraal.

Ook EA, altijd fanatiek aanhanger geweest van Sony's PlayStation producten, heeft kritiek gegeven op de PSP. In een interview vertelt David Gardner (met de heerlijke titel: "executive Vice President and COO of worldwide studios") van EA dat Sony iets moet doen. "I donít think Sony can afford to sit back", zegt hij, doelend op de prijs en de prestaties van het apparaat. Volgens hem moet EA zich meer richten op de Nintendo DS: "Thereís no doubt that EA has historically bet more on PSP. I think we were excited by the technology, but the consumers have proven that actually what they want is fun. We must never forget that what we need to focus on is fun and so EA is putting more effort behind DS games Ė and creative ones that really take advantage of the hardware."

  
Gast
Geplaatst op 13/08/2006
pspfan

82.172.124.26
Gaat nie goed he
Gast
Geplaatst op 14/08/2006
Jean

84.83.44.176
ik snap dr alleen nix van want je kan gewoon zo veel meer met een psp dan met een ds:S:S:S
Member
Geplaatst op 14/08/2006
Mark
Da's waar, maar de DS biedt ook functionaliteiten die de PSP niet biedt. Blijkbaar heeft de consument daar meer belang bij.
Member
Geplaatst op 14/08/2006
Teun GC
Je moet nu ook niet denken dat de PSP bijna dood is ofzo, ze hebben er inmiddels zo'n 20 miljoen van verkocht. Alleen zien analisten, ontwikkelaars en uitgevers nu ook het Nintendo DS platform staan, terwijl ze die vroeger vaker mijde.
Gast
Geplaatst op 15/08/2006
nintendoboy

81.83.244.5
de ds kan alles wat de psp ook kan en meer, hij kan mp3 , boeken en films bekijken mits aansluiting van een mediaplayer die 25euro kost , dan blijft hij nog altijd goedkoper
Gast
Geplaatst op 16/08/2006
AltijdvoorS

81.69.48.52
De Ds meer ? haha nee. dit is de psp nog niet ! dit is pas het begin straks met playstation spot en de ps3 de grote world ! conectie tussen psp en ps3 komt psp nog wel terug. wat Ds heeft is het gevoelige scherm om het op zijn nederlands maar uit te drukken. hiermee kun je veel meer unieke games maken, maar bij de psp zul je straks gps,video chat en nog meer van die functies krijgen dit maakt het aantrekelijk voor de ouders. sony zorgt voor ouders die de handhelds en consoles koopt door er een navigatie systeem in te gooien of bij de ps3 een goedkoope HD drive in te gooien en bij de ps2 toen . een dvd speler voor toen! een laag bedrag.
Gast
Geplaatst op 25/09/2006
hugo

82.92.35.139
helemaal gelijk man!
Gast
Geplaatst op 26/06/2007
pspfan

81.165.243.109
gaat nie goed he
Reageer op dit artikel

Naam: ip: 3.84.130.252
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!

Partners

   


Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers